Muška majica GREŠKA EVOLUCIJE

1,012.00 din (sa PDV-om)

Moglo bi se reći da je evolucija krenula naopako, ali poprilično. Od australopiteka do homosapiensa trebalo je da prođe dosta vremena. Ali jednog dana je čovek uzeo sredstva za rad i ponovo krenuo u nazad.

Tablica veličina

Dizajnirao Poklonmania
Compare
Šifra proizvoda: 061412-muska-majica-greska-evolucije Kategorije: , , Oznake: , , ,

Moglo bi se reći da je evolucija krenula naopako, ali poprilično. Od australopiteka do homosapiensa trebalo je da prođe dosta vremena. Ali jednog dana je čovek uzeo sredstva za rad i ponovo krenuo u nazad, kvareći Darvinovu teoriju. Sada se i automatizovao, pa je prirodan položaj homosapiensa – sedenje.

Fruit of the Loom majice svoju dugotrajnost duguju kvalitetu materijala od kojih su napravljene kao i Belcoro® sertifikovanom gustom tkanju, koje predstavlja jedinstven način proizvodnje, koji garantuje mekoću, dugovečnost i izdržljivost. Valueweight, klasicna muška majica namenjena je za casual, svakodnevne odevne kombinacije, kao i za sportske i rekreativne aktivnosti.

Održavanje: Temperatura ne sme biti viša od 40°C, ne sme se koristiti izbeljivač, kao ni nositi na hemijsko čišćenje, dozvoljeno je peglanje i korišćenje sušilice za veš na svim temperaturama. Ukoliko je reč o majici sa printom (kupljeni print ili personalizovani) neophodno je majicu prati izvrnutu i kao takvu je i peglati. 100 % pamuk (samo Heather grey boja je 97% pamuk i 3% poliester) Težina bele majice je 160gm/m2 , a bilo koje colorne je 165gm/m2

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Muška majica GREŠKA EVOLUCIJE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Enter your keyword