Mikrofiber krpica za naočare

50.00 din (sa PDV-om)

Rešenje za probleme prljavih stakala na naočarima, kamerama, mobilnim telefonima, tabletima i desktop površina, tako da slobodno možete da zaboravite brisanje svih tih predmeta obodom majice ili peškirom i običnom krpom.

Brisanje

Dizajnirao Poklonmania
Compare
Šifra proizvoda: KRPICA Kategorije: , Oznake: , , , , , ,

Krpica za naočare, telefone, tablete, kamere, desktop površine, napravljena od mikrofibera. Mikrofiber privlači ulja i prljavštinu koja se nalazi na površini stakla i u potpunosti ih uklanja. Rešenje za probleme prljavih stakala na naočarima, kamerama, mobilnim telefonima, tabletima i desktop površina, tako da slobodno možete da zaboravite brisanje svih tih predmeta obodom majice ili peškirom i običnom krpom. Posle svake upotrebe potopite krpu u toplu vodu sa malo sapuna kako se prljavština koja je ostala na njoj ne bi sledeći put razmazivala po staklu koje budete čistili. Ukoliko je staklena površina isuviše zaprljana, nemojte stavaljati nikakve hemikalije u vodu.
Takođe, moguće je brendiranje ove krpice, tako da na vašu krpicu možete staviti sliku, logo ili neku posebnu želju, a POKLONMANIA će stvoriti nešto što ćete dugo koristiti.

Težina 0.0071 kg
Dimenzije 18 x 15 cm
Boja

PLAVA, ZELENA, CRVENA, BELA

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Mikrofiber krpica za naočare”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Enter your keyword